De laagste prijs is ons bewijs!

Subcategories

 • Profielen

  Deuren Profielen

 • Schuifpuien

  img 17pb1gi 

  Schuifpuien zijn geliefd omdat ze veel ruimte besparen. Bij de indeling van de kamer of van het terras hoeven we geen rekening te houden met deuren die open moeten kunnen draaien. Ook hebben we bij schuifpuien niet te maken met deuren die dichtwaaien. 

  Hef-schuifdeuren HST – zijn een andere optie voor de uitgang naar een tarras of een tuin. De juiste constructie van het systeem maakt de deuren met een zeer grote beglazing uitvoerbaar. Breedte – afmeting kan variëren van 800 mm tot 6500 mm en hoogte tot 2500 mm. Special beslag zorgt ervoor dat u de enorme vleugels met een minimale inspanning kunt bewegen. Het gebruik van een lage drempel is een moderne en veilige oplossing om het comfort en de functionaliteit te verhogen.  Naast de standaard beveiliging kan in het midden een extra beveiliging worden aangebracht.

   Uw voordelen in een overzichtideal hst

  • grote versterking voor hoge stabiliteit
  • doorgaande vloerdrempel verhindert opstaande voegen
  • thermisch gescheiden aluminium vloerdrempel voor nog betere isolatie
  • 70 mm inbouwdiepte voor optimale isolatie

  prijslijst Hef-schuifdeur

  De kiepschuifpui functioneert niet enkel als deur, maar heeft ook een ventilerende functie. De 'kiep' geeft aan dat de schuifpui ook gekiept kan worden, en kan hiermee op twee manieren gebruikt worden: in de schuifstand of in de kiepstand. Kiepschuifpuien zijn te gebruiken tot een overspanning van 3 meter. 

  prijslijst kiepschuifpui

  Schuifstand: De pui kan gedeeltelijk of geheel worden geopend door deze opzij te schuiven.
  Kiepstand: De pui kan gedeeltelijk worden geopend door de kiepstand te gebruiken. Aan de onderkant blijft de pui dicht; aan de bovenkant gaat de pui open.

  Kozijnimport werkt met prijzentabellen. Met deze prijslijsten kunt u nagaan wat een schuifdeur kost.

  Brochure Aluplast Hefschuifpui

  Hefschuifpui technische documentatie

  hst zblizenia 1 625 hst4 big  images 6