De laagste prijs is ons bewijs!

Kunststof Raamkozijnen

Kozijnimport importeert kunststof kozijnen van het merk Aluplast.

Aluplast staat bekend om haar technologische en innovatieve kwaliteit. Met kozijnen van Aluplast kiest U daarom voor kwaliteit, een modern design en duurzaamheid.

Een voordeel dat vaak wordt genoemd is, het minimale onderhoud dat de gebruiker heeft aan kunststof kozijnen. Kunststof kozijnen zijn vrijwel niet elektrostatisch, dit wil zeggen dat zij niet stoffig worden of viezigheid aantrekken. Daarnaast kunnen kunststof kozijnen helpen bij het besparen van energie, omdat zij goed isoleren,mede door de dubbele beglazing ( nu ook met drie dubbele beglazing mogelijk). Daarnaast zijn kunststof kozijn brandveilig, gesproken wordt over een brandvertragend kozijn, omdat het kozijn zelfdovend is, maar ook moeilijk ontvlambaar.

Kunststof kozijnen hebben een zeer lange levensduur, de voorspelling is dat een kunststof kozijn minimaal 50 jaren kan meegaan. Aan de andere kant zijn kunststof kozijnen goed opgewassen tegen alcoholen, minerale vetten (oliën), zouten en zuren die niet oxideren. De lijst met voordelen bevat nog meer punten, maar deze zijn hieronder opgesomd net als de kleuren van kunststof kozijnen. 

Kozijnimport heeft scherpe prijzen voor het profiel Ideal 4000 FLV (vlakke profiel) in de kleur wit. Deze prijzen vindt U op onze site. Het behoort ook tot de mogelijkheden de binnenzijde van een kunststof kozijn anders te kleuren dat de buitenzijde van het kozijn. Kunststof kozijnen kunnen ook uitgevoerd worden met houtnerfstructuur, waardoor de uitstraling van een klassiek houten kozijn gecreëerd wordt. Voor de meerprijs voor kleuren klik hier.

 Als u kiest voor kunststof kozijnen, dan denkt u ook aan het milieu, want voor de productie wordt ruwe aardolie gebruikt, maar ook bijvoorbeeld zout. Tevens wordt geen groot beroep gedaan op energievoorraad.

Kwaliteit is het belangrijkste aspect. De aanschaf van nieuwe kozijnen gaat om een investering. Een lange levensduur van de kozijnen is daarom niet een pré maar een must. Bij ons bestelt u kozijnen die voldoen aan alle eisen en normeringen in Nederland. Maar ook al is de kwaliteit, stevigheid en duurzaamheid 100% in orde, daarnaast willen we dat de kozijnen maximaal inbraak werend zijn. Onze kozijnen voldoen daarom ook aan de hoge inbraak werende eisen van het SKG-2 keurwerk en het Politie Keurmerk Veilig Wonen, ook wel PKVW genoemd.

Wilt U uw kozijnen financieren dan hebben wij nog een gunstige aanbieding voor U. Zo kunt U met een lage maandelijkse kosten toch genieten van het voordeel van onze producten.

Brochure Keuzevrijheid Aluplast

 • Profielen

  Kozijnen Profielen

  Article Count:
  1
  • Aluplast Ideal 4000 FLV

    Ideal 4000 new1           ideal 4000 tekening   Klik hier voor prijzen!

   Aluplast Ideal 4000 FLV

   Systeem met een diepte van 70 mm, met externe afdichting, 5-6 kamer. Systeem Ideal 4000 is een nieuwe generatie van profielen, die reeds aan de eisen van de ramen in de toekomst voldoet. Ze combineren de nieuwste technologie met het hoogste comfort van wonen. Sterk profiel met een breedte van 70 mm en een grote kamer voor de stalen wapening zorgen voor een optimale statische parameters en laten de uitvoering van groot formaat ramen mogelijk. Multi-kamer-ontwerp zorgt voor de hoge thermische en akoestische isolatie. Harmonieus en origineel design, gecombineerd met een grote aantal systeemoplossingen zorgt voor onbeperkte mogelijkheden om vensters te maken in eigen stijl. Klassieke lijnen van de slanke profielen zijn en garantie van tijdloze elegantie. Voor degenen die op zoek naar uitzonderlijke flexibiliteit zijn bestaat een serie rond lijn, onderscheiden door de zacht uitstraling en milde afronding. Met de afgeronde contouren van de profielen, creeeren zeer aantrekkelijk uiterlijk en zijn geschikt voor een modern interieur. Verschillende soorten glaslatten zorgen voor extra styling en laten het venster beter bij het interieur passen.

   Systeem Ideal 4000 is universeel in de toepassingen, zowel in de moderne architectuur; een of meer gezinswoning als voor renovatie. In het tweede geval, waar vaak niet mogelijk is om het venster te vergroten, een bijzonder belangrijk voordeel is, dat de breedte van het frame en de vleugels wordt verlaagd – de oppervlakte van glas vergroot en laat meer licht naar binnen.

   Voordelen:

   • 5-6 kamer structuur en diepte van 70 mm voor een optimale thermische en akoestische isolatie (1,3 W/m2K volgens DIN 52619)
   • Grote kamer van wapening zorgt voor voldoende stabiliteit. Esthetische en onzichtbare afdichtingen
   • 15 graden schuine rand van het frame biedt een optimale afvoer van het water
   • Dieper verschoven groef ten opzichte van de rand van het frame maakt het mogelijk om breder blokkade gebruiken en verhoogt zo de weerstand tegen inbraak
   • Extreem duurzame en moderne EPDM afdichtingen zorgen dat de ramen strak zitten en zijn betrouwbaar
   • Compact ontwerp, zachte rondingen en schuine kanten profielen geven een moderne en elegante uitstraling
   • Het gladde oppervlak van het frame maakt reiniging en onderhoud makkelijker

    Brochures klik hier

    

    

    Aluplastideal4000     ral-guetezeichen-373cf5eb3bb8b8c560c8635847a59389           logo ce zertifiziert-43e6dd1fabf4da7d19895b88438bf249       ISO-9001CERTIFICAAT       images 6                             

   Article Count:
   28