De laagste prijs is ons bewijs!

 Ideal 4000 new1           ideal 4000 tekening   Klik hier voor prijzen!

Aluplast Ideal 4000 FLV

Systeem met een diepte van 70 mm, met externe afdichting, 5-6 kamer. Systeem Ideal 4000 is een nieuwe generatie van profielen, die reeds aan de eisen van de ramen in de toekomst voldoet. Ze combineren de nieuwste technologie met het hoogste comfort van wonen. Sterk profiel met een breedte van 70 mm en een grote kamer voor de stalen wapening zorgen voor een optimale statische parameters en laten de uitvoering van groot formaat ramen mogelijk. Multi-kamer-ontwerp zorgt voor de hoge thermische en akoestische isolatie. Harmonieus en origineel design, gecombineerd met een grote aantal systeemoplossingen zorgt voor onbeperkte mogelijkheden om vensters te maken in eigen stijl. Klassieke lijnen van de slanke profielen zijn en garantie van tijdloze elegantie. Voor degenen die op zoek naar uitzonderlijke flexibiliteit zijn bestaat een serie rond lijn, onderscheiden door de zacht uitstraling en milde afronding. Met de afgeronde contouren van de profielen, creeeren zeer aantrekkelijk uiterlijk en zijn geschikt voor een modern interieur. Verschillende soorten glaslatten zorgen voor extra styling en laten het venster beter bij het interieur passen.

Systeem Ideal 4000 is universeel in de toepassingen, zowel in de moderne architectuur; een of meer gezinswoning als voor renovatie. In het tweede geval, waar vaak niet mogelijk is om het venster te vergroten, een bijzonder belangrijk voordeel is, dat de breedte van het frame en de vleugels wordt verlaagd – de oppervlakte van glas vergroot en laat meer licht naar binnen.

Voordelen:

  • 5-6 kamer structuur en diepte van 70 mm voor een optimale thermische en akoestische isolatie (1,3 W/m2K volgens DIN 52619)
  • Grote kamer van wapening zorgt voor voldoende stabiliteit. Esthetische en onzichtbare afdichtingen
  • 15 graden schuine rand van het frame biedt een optimale afvoer van het water
  • Dieper verschoven groef ten opzichte van de rand van het frame maakt het mogelijk om breder blokkade gebruiken en verhoogt zo de weerstand tegen inbraak
  • Extreem duurzame en moderne EPDM afdichtingen zorgen dat de ramen strak zitten en zijn betrouwbaar
  • Compact ontwerp, zachte rondingen en schuine kanten profielen geven een moderne en elegante uitstraling
  • Het gladde oppervlak van het frame maakt reiniging en onderhoud makkelijker

 Brochures klik hier

 

 

 Aluplastideal4000     ral-guetezeichen-373cf5eb3bb8b8c560c8635847a59389           logo ce zertifiziert-43e6dd1fabf4da7d19895b88438bf249       ISO-9001CERTIFICAAT       images 6                             

Aluplast Ideal 4000 FLV